Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kristallis Night...
...tutummin vain Epeli, on 7 vuotias, hannoverinhevonen. Epeli painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 140cm! Epelillä ei ole hoitajaa. Voit tutustua Epeliin paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 16, *klick*

Kristallis Ridupo...
...tutummin vain Riivi, on 6 vuotias, hannoverinhevonen. Riivi painoitetaan kouluratsastukseen, ja taipuukin huimalle vaativa A tasolle! Riivillä ei ole hoitajaa. Voit tutustua Riiviin paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 17, *klick*

Kristallis Copyest...
...tutummin vain Cecu, on 7 vuotias, connemaranponi. Cecu painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 100cm! Ceculla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Cecuun paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 18, *klick*

Kristallis Rineå...
...tutummin vain Remu, on 7 vuotias, hannoverinhevonen. Remu painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 150cm! Remulla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Remuun paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 19, *klick*

Kristallis Gripe...
...tutummin vain Gigi, on 8 vuotias, hannoverinhevonen. Gigi painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 160cm! Gigillä ei ole hoitajaa. Voit tutustua Gigiin paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 20, *klick*

Kristallis Riperia...
...tutummin vain Riisi, on 8 vuotias, hannoverinhevonen. Riisi painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 160cm! Riisiä hoitaa Hilmeri. Voit tutustua Riisiin paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 21, *klick*

Kristallis Napapiiri...
...tutummin vain Nestori, on 7 vuotias, hannoverinhevonen. Nestori painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 150cm! Nestorilla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Nestoriin paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 22, *klick*

Kristallis Alejandro...
...tutummin vain Aleksi, on 7 vuotias, oldenburkinhevonen. Aleksi painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 150cm! Aleksilla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Aleksiin paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 23, *klick*

Kristallis Little Boy...
...tutummin vain Poju, on 7 vuotias, suomalainenpuoliverinen. Poju painoitetaan kouluratsastukseen, ja taipuukin huimalle Grand Prix tasolle! Pojulla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Pojuun paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 24, *klick*
 

Virtuaalitalli / virtuaalihevonen!

©2020 Kasvatustila Kristalli - suntuubi.com