Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kristallis Lineliina...
...tutummin vain Liina, on 6 vuotias, hannoverinhevonen. Liina painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 140cm! Liinalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Liinaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 1, *klick*

Kristallis Pienka...
...tutummin vain Pipari, on 7 vuotias, hannoverinhevonen. Pipari painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 150cm! Piparilla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Pipariin paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 2, *klick*

Kristallis Starshine...
...tutummin vain Hilppa, on 6 vuotias hannnoverinhevonen. Hilppa painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 120cm! Hilpalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Hilppaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 3, *klick*

Kristallis Jilelia...
...tutummin vain Jenna, on 8 vuotias, oldenburkinhevonen. Jenna painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 130cm! Jennalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Jennaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 4, *klick*

Kristallis Mimosa...
...tutummin vain Mimppa, on 5 vuotias hannnoverinhevonen. Mimppa painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 100cm! Mimpalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Mimppaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 5, *klick*

Kristallis Beudiful...
...tutummin vain Dilla, on 7 vuotias, connemaranponi. Dilla painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 100cm! Dillalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Dillaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 6, *klick*

 

Kristallis Esmeralda...
...tutummin vain Aada, on 6 vuotias, suomalainenpuoliverinen. Aada painoitetaan kouluratsastukseen, ja taipuukin huimalle Intermediare II tasolle! Aadalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Aadaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 7, *klick*

Kindel's Joana...
...tutummin vain Joanna, on 9 vuotias, connemaranponi. Joanna painoitetaan yleisratsastukseen, ja hyppii 90cm esteitä mutta taipuu myös Helppo A tasolle! Joannalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Joannaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 8, *klick*

Not So Clean... VARATTU
...tutummin vain Netta, on 4 vuotias hannnoverinhevonen. Netta painoitetaan kouluratsastukseen, ja taipuukin huimalle Vaativa A tasolle! Netalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Nettaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 9, *klick*

Kristallis Tunliara...
...tutummin vain Unna, on 8 vuotias, hannoverinhevonen. Unna painoitetaan kouluratsastukseen, ja taipuukin huimalle Intermediare I tasolle! Netalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Nettaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 10, *klick*

Kristallis Capuccino...
...tutummin vain Keksi, on 8 vuotias hannnoverinhevonen. Keksi painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 160cm! Keksillä ei ole hoitajaa. Voit tutustua Keksiin paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 11, *klick*

Kristallis Lolita...
...tutummin vain Lola, on 7 vuotias, hannoverinhevonen. Lola painoitetaan esteratsastukseen, ja hyppääkin huimat 160cm! Lolalla ei ole hoitajaa. Voit tutustua Lolaan paremmin menemällä sen karsinaan sitä moikkaamaan.
Karsinaan numero 12, *klick*

Virtuaalitalli / virtuaalihevonen!

©2020 Kasvatustila Kristalli - suntuubi.com